Prohra na Majlontu

SHC Maloměřice Brno – TJ Sokol Nové Veselí 36 : 33 (22 : 18)

5. KOLO PLAYOUT CHANCE EXTRALIGY MUŽŮ | 6.4. 2024

Zlomové momenty: Majlont byl od začátku utkání lepším týmem, do poločasu si vytvořil vedení o čtyři branky. Podobně to pokračovalo i ve druhém dějství. Kritický bod utkání nastal v 56. minutě, kdy se Veselí dotáhlo na rozdíl jediné trefy, jenže Majlont si náskok pohlídal, opět odskočil a zvítězil o tři góly.

Zajímavost zápasu: Maloměřice ukořistily cennou výhru v rámci vzájemných zápasů. Ukončily tak dlouhou jedenáctizápasovou dominanci Nového Veselí.

Nejlepší střelec: Nejvíce branek nastřádal David Flajsar, který se trefil celkem desetkrát, přičemž využil čtyř sedmimetrových hodů.

Co výsledek znamená: Novoveselští prohráli rovnou tři ze čtyř odehraných utkání ve skupině o udržení. Maloměřice naopak bodovaly potřetí, z toho podruhé vyhrály, a aktuálně tak mají na kontě devět bodů. Sokol je s dvaadvaceti body stále druhý.

Nejlepší střelci: Mucha 7/1, Drásal 5/5, Kachlík 5, Horut 5 – Flajsar 10/4, Navrátil 5, Melichar 5. Rozhodčí: Beňuš, Uhlíř. Sedmimetrové hody: 7/6 – 5/5. Vyloučení: 5:5. ŽK: 1:0.

Sestava: Štohanzl Ma., Doležel – Flajsar 10/4, Melichar 5, Navrátil 5, Popela 4/1, Ogoun 2, 

Štěpán 2, Štohanzl Mir. 1, Jochman 1, Koníček 1, Dlouhý Da. 1, Duroň 1, Halíček, Bartůněk.

Hodnocení trenérů:

V  příštím kole máme volný los, další zápasy nás tak čekají ve středu 17. dubna v Jičíně

a v sobotu 20. dubna doma proti Strakonicím.

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!