Vysoká výhra nad Maloměřicemi

SHC Maloměřice – TJ Sokol Nové Vesel 25 : 34 (13 : 15)

26. KOLO CHANCE EXTRALIGY MUŽŮ | 9. 3. 2024

Zlomové momenty: Až do 44. minuty se jednalo o vyrovnaný boj. Nové Veselí do zápasu vstoupilo aktivně a ani vteřinu neprohrávalo, nicméně náskok dvou gólů nenesl jistotu vítězství. Ve druhém poločase se však během chvíle hosté dostali do vedení o deset branek a na konci základní části zapisují dva body.

Zajímavost zápasu: Na konci roku 2020 to bylo naposledy, kdy se Maloměřice radovaly v duelu se Sokolem. Od té doby vládne Nové Veselí.

Nejlepší střelec: Za domácí byl nejproduktivnější Jan Mucha, Veselí tradičně táhl David Flajsar, jenž dal sedm branek.

Co výsledek znamená: Nové Veselí skončilo deváté, jen tři body za posledním postupujícím Frýdkem-Místkem, jenž míří do play-off. Maloměřice jsou se čtyřmi body poslední.   

Nejlepší střelci: Mucha 5/2, Havlík 4, Svoboda 4 – Flajsar 7/2, Ogoun 5, Halíček 5. Rozhodčí: Halada, Kosmák. Sedmimetrové hody: 2/2 – 2/2. Vyloučení: 3:3. ŽK: 0:0.

Foto: SHC Maloměřice

Sestava: Štohanzl Ma. 1, Doležel, Schams – Flajsar D. 7/2, Ogoun 5, Halíček 5, Tomášek 4,

Navrátil 3, Dlouhý Da. 3, Jochman 2, Krejz 2, Popela 2, Melichar, Štohanzl Mir., Štěpán, Bartůněk.

Hodnocení trenéra:

Jan Běloch, trenér TJ Sokol Nové Veselí: „Dnešní zápas se povedl, myslím, že tu byla dobrá atmosféra. Majlont měl dnešní zápas a akci dobře připravenou, výsledek jsme asi trošku zkazili. Za nás ale byl ten výkon slušný, hlavně to gradovalo v průběhu druhého poločasu a s dnešním výkonem jsme spokojení. Co se týče playoutu, musíme naše mladé hráče posouvat každým jedním zápasem, to je pro ně důležité. Samozřejmě jsme se chtěli posouvat v play-off těžšími zápasy, ale bohužel. I tady však musíme najít cestu, jak se připravit na další sezonu a pracovat dále.“ 

Jak víte, zápas měl navíc charitativní podtext, oba týmy společně s fanoušky podpořili 

ParaCENTRUM Fénix. Ze vstupného a vstřelených branek putuje na konto celkem 26 650 Kč. Děkujeme!

Nyní je na programu zasloužený oddech a reprezentační přestávka.

Jaký bude program našeho mužstva v play-out vás budeme informovat.

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!