Prohra v Karviné

HCB Karviná – TJ Sokol Nové Vesel 30 : 18 (14 : 9)

24. KOLO CHANCE EXTRALIGY MUŽŮ | 28. 2. 2024

Zlomové momenty: Přibližně dvacet minut se hosté drželi na dostřel, ale pak Baník nastřílel sedm gólů za sebou, čímž si vypracoval vysoké vedení. Sokol se na začátku druhé půlhodiny hry dostal na rozdíl čtyř zásahů, jenže poté Karviná přepnula na vyšší rychlostní stupeň a sedmi trefami s jedinou odpovědí soupeře rozhodla o svém vítězství.

Zajímavost zápasu: Nové Veselí se v obou poločasech nepřehouplo na dvouciferný počet branek. V každé půlhodině se trefilo jen devětkrát.

Nejlepší střelec: V defenzivě laděném utkání se na domácí straně šestkrát prosadil Matěj Nantl a téměř třetinu branek hostů obstaral David Flajsar.

Co výsledek znamená: Karviná stáhla manko na první Plzeň na čtyři body. Nové Veselí po vlastní porážce a výhře Pepina ztratilo veškeré naděje na postup do play-off.

Nejlepší střelci: Nantl 6, Skalický 5/1, Solák 4/1, Plaček 4 – Flajsar 5, Dlouhý 3, Krejz 2, Jochman 2. Rozhodčí: Bubeníček, Petruška. Sedmimetrové hody: 4/4 – 0/0. Vyloučení: 2:4. ŽK: 1:1.

Foto: HCB Karviná

Sestava: Schams, Štohanzl Ma., Dufka – Flajsar D. 5, Dlouhý Da. 3, Krejz 2, Jochman 2,

Štohanzl Mir. 1, Štěpán 1, Ogoun 1, Popela 1, Tomášek 1, Navrátil 1, Melichar, Halíček, Gregorovič.

Hodnocení trenérů:

Jan Běloch, trenér TJ Sokol Nové Veselí: „V dnešním zápase jsme narazili na velmi silný celek Karviné. Byť jsme měli relativně solidní vstup do zápasu, kdy jsme se patnáct dvacet minut dokázali držet v zápase a vypadalo to relativně nadějně, že bychom se v zápase mohli držet.. pak Karviná ukázala svoji kvalitu a dneska na tom byla lépe ve všech směrech a zaslouženě vyhrála.“

Boj ještě nekončí. Další utkání nás čeká hned v sobotu proti Zubří. Na domácí půdě vás budeme potřebovat!

Tentokrát již v jednotný čas pro celé kolo a to od 18 hodin!

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!