Shrnutí sezony A-týmu

Hlavní trenér mužů Jan Běloch, šéftrenér dorosteneckého TCM a asistent trenéra dorostenecké reprezentace Róbert Barta a levé křídlo Ondřej Štěpán o uplynulé sezoně našeho mužstva, o zapojování hráčů dorostu do týmu mužů či o účasti našich hráčů v dorostenecké reprezentaci v obsáhlejším rozhovoru na našem YouTube kanále.

Statistiky po sezoně:

„S výsledky v playout spokojení nejsme, dali jsme si za cíl tuto část soutěže vyhrát. Měli jsme tam však i nějaké dílčí cíle, které se týkaly hry, a s těmi jsme byli spokojenější. Velký prostor dostalo hodně mladých hráčů, takže z toho pohledu jsme mohli být spokojenější. Základní cíl vyhnout se playout jsme ale nesplnili, takže tam se odráží to, že celkové hodnocení nemůže být pozitivní,“ hodnotí výsledky playout hlavní trenér mužů Jan Běloch. 

Trenér dorostenců Róberta Barta hodnotil komunikaci mezi týmy pozitivně: „Myslím si, že komunikace fungovala dobře. Už vlastně na začátku sezony jsme se domluvili, že na pozici křídel Ondra Štěpán a Radek Navrátil, kteří jsou také ročník 2004, budou už přeřazeni do kádru mužů. Oba odehráli s dorostem minimální počet zápasů. Potom v průběhu sezony vzhledem k různým zraněním a aktuální vytíženosti v týmu mužů se vlastně neustále nabízely nějaké možnosti zapojit další hráče z dorostu. To jsme myslím si řešili dobře s ohledem na oba týmy i hráče samotné.“

Celý rozhovor si můžete pustit na našem YouTube kanále níže:

Momentky ze zápasů mužů a dorostenecké reprezentace (foto: Martin Duroň a Česká házená):

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!