Vysoká výhra na Majlontu

SHC Maloměřice – TJ Sokol Nové Veselí 27 : 37 (14 : 20)

5. KOLO PLAY-OUT CHANCE EXTRALIGY MUŽŮ | 12. 4. 2023

Zlomové momenty: Nové Veselí bylo lepší od počátku utkání. V 10. minutě zvyšoval na 8:4 Adam Tomášek. Ještě do přestávky se Sokolu povedlo navýšit náskok na 20:14. Tým z Vysočiny dominoval i ve druhém poločase a Mamuty nakonec přejel o deset branek.

Zajímavost zápasu: Čtveřice hráčů Nového Veselí ve složení Adam Tomášek, Lukáš Krejz, David Melichar a Robert Halíček zaznamenali dohromady 26 branek svého týmu. Sokol profitoval hlavně z rychlých brejků.

Nejlepší střelec: Lukáš Krejz a David Melichar nastřádali po sedmi brankách. Oba hráči pálili nejvíce z pozic střední spojky.

Mládí vpřed: Nové Veselí má mladé mužstvo. Robert Halíček střílel branky hlavně z rychlých protiútoků, kdežto Lukáš Krejz spolu s Adamem Tomáškem byli úspěšní ze svých spojek.

Co výsledek znamená: Nové Veselí hraje závěr sezony bez nervů, protože už dlouho ví, že se v Chance Extralize udrží. Dvanácté Maloměřice mají 10bodový náskok na poslední Hranice, ale na Strakonice ztrácí pět bodů.

Nejlepší střelci: Kachlík 6, Koubek 5, Ipser 3, Svoboda 3, Korger – Melichar 7, Krejz 7, Tomášek 6, Halíček 6. Rozhodčí: Bubeníček, Petruška. Sedmimetrové hody: 1/0 – 0/0. Vyloučení: 2:2. ŽK: 1:1.

Sestava: Schams, Štohanzl Ma. – Melichar 7, Krejz 7, Tomášek 6, Halíček 6,

Hajko 3, Štěpán 2, Štohanzl Mir. 2, Bartůněk 1, Bendicsek 1, Gregorovič 1, Brabec 1, Honc.

Hodnocení trenéra:

Jan Běloch, trenér TJ Sokol Nové Veselí: „Do zápasu s Maloměřicemi se nám tentokrát podařilo dobře vstoupit a od úvodu jsme si vypracovali pětibrankový náskok, který jsme vlastně dokázali udržovat v průběhu celého zápasu. Měli jsme dobrý přechod do útoku, občas nám dělalo problémy v postupném útoku, když domácí neustále měnili obranné systémy. Spíš se nás vždy snažili v ten moment překvapit, což se jim občas povedlo, my jsme udělali nějaké chyby a nechali jsme z toho soupeře skórovat jednoduché branky. To je určitě jedna z věcí, které bychom se měli příště vyvarovat. Jsem ovšem rád, že náš výkon byl v podstatě celý zápas konzistentní. Pakliže dokážeme navázat na obranu, kterou jsme předváděli na konci zápasu, tak myslím, že bychom mohli být s naším výkonem v tomto zápase spokojení.“

Další utkání v rychlém sledu čeká naše mužstvo hned v sobotu a znovu na půdě soupeře, tentokrát zajíždíme do Hranic.

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!