ČERSTVÁ REPUBLIKA A TJ SOKOL NOVÉ VESELÍ

Oddíl házené TJ Sokol Nové Veselí získal v této sezoně podporu v podobě generálního partnerství.

Čerstvá republika, projekt skupiny AGROMĚŘÍN, je místem zasvěcených informací, silných příběhů

i užitečných inspirací pro každodenní život. Je příběhem země, ve které chceme v budoucnu žít.

Máte chuť na něco dobrého a kvalitního? Česká země je živnou půdou pro potraviny vysoké kvality. S touto myšlenkou vznikl projekt, který přibližuje značky: Rynek, Pomona Těšetice, Toro Hlavečník, Lacrum Velké Meziříčí, Nové Vinařství, Beskyd Fryčovice a Měřín (řeznictví – uzenářství). Produkty, které nabízí, jsou čistě tuzemského původu a můžete se u nich spolehnout na kvalitu. Cílem těchto značek je podpora potravinové soběstačnosti České republiky.

Všechny pohromadě je najdete v prodejnách RYNEK.

Co je RYNEK

Hledáte lokální a čerstvé potraviny, které nakoupíte hezky pohromadě na jednom místě? Prodejny RYNEK nabízí právě takové – výhradně z českých chovů, polí, sadů, vinohradů nebo rybníků. Na pultech RYNKŮ naleznete kvalitní produkty od společností patřících do AGRO Měřín, u kterých máte absolutní jistotu, že byly vypěstovány a vyprodukovány v České republice. Stejně jako to, že veškerý výtěžek zůstává v tuzemských rukou a zisk se investuje zpět do našeho zemědělství. Pokud do RYNKŮ zavítáte, můžete se těšit na široký sortiment, ve kterém najdete čerstvé vepřové, hovězí a kuřecí maso, uzeniny a masné výrobky, tradičně vyráběné sýry a ostatní mléčné výrobky, vejce, čerstvé ovoce, med a moravské víno. Vše s plně garantovaným českým původem.

Čemu se společnost dále věnuje

Kromě kvalitních potravin se společnost zajímá také o další aktivity, které pomáhají ke stabilizaci těchto odvětví. Koupit můžete i pohonné hmoty, oleje nebo maziva. Pokud jste sami zemědělci, můžete si pořídit nebo dát do servisu zemědělské stroje. Společnost provozuje i pneuservis, jak pro osobní auta tak pro těžké stroje. Společnost zajišťuje také přepravní služby a zabývá se obnovitelnými zdroji energie a následným prodejem elektřiny. Cílem této služby je soběstačnost. Proto vyrábí přesně tolik energie, kolik ji za celou skupinu AGRO Měřín spotřebuje.

Partnerství s TJ Sokol Nové Veselí

Spojeni původem z jednoho regionu spojuje Čerstvou republiku s veselským házenkářským oddílem cíl rozvíjet děti a mladé sportovce a to nejen po sportovní stránce, ale také té společenské. Konzumace kvalitních potravin neodmyslitelně patří k životu sportovce, ale měla by být součástí života každého z nás. Za náš klub jsme velice rádi, že jsme se mohli spojit zrovna s touto firmou. Děkujeme za podporu a věříme v úspěšnou spolupráci.

 

Děkujeme za podporu!

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!