Program zápasů playout

Naše extraligové mužstvo bohužel nezvládlo poslední zápas o šanci na postup do letošního ročníku play-off. Ve zbytku sezony tak čeká náš tým 8 zápasů v rámci play-out. Jaký bude program najdete v rozpisu níže. Časy jednotlivých utkání budou zveřejněny vždy před jednotlivými zápasy, vzhledem k tomu, že může docházet ke změnám. 

Začínáme domácím zápasem proti Hranicím, tentokrát netradičně v pátek! Zápas můžete sledovat také online, odkaz najdete níže. Naše dorostenecké týmy i tým mužů B zajíždí na palubovky soupeřů, a tak nás tento víkend čeká pouze páteční zápas mužů a nedělní Liga Vysočiny minižáků, na kterou vás rovněž zveme! 

Co říká před pátečním zápasem hlavní trenér Jan Běloch?

„Po neúspěšném boji o play-off nás čeká v prvním kole play-out celek Hranic. Pro zbytek sezony musíme po nepostupu přehodnotit cíle. Naším hlavním motorem teď bude, abychom dokázali posunout hráče individuálně, v individuálních činnostech, abychom posunuli a zlepšili naši hru. Tuto část sezony budeme chtít využít na to, abychom se připravili, a vybudovali si co nejlepší výchozí postavení do další sezony. Cílem je neustále posouvat naší výkonnost a doufáme, že házená, kterou budeme předvádět, bude diváky bavit, a pokusíme se tím fanoušky alespoň částečně uspokojit po neúspěšné základní části.“

Přijďte náš tým podpořit a užít si páteční večer s házenou!

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!