Úspěšný leden našeho béčka!

Nejen naše extraligové mužstvo absolvovalo v lednu přípravná utkání. Naše béčko sehrálo během ledna dva přípravné turnaje a z obou se vrátilo vítězné! 

Nejprve se náš tým mužů B zúčastnil v sobotu 14. ledna 2023 Memoriálu Zdeňka Tůmy v Ledči nad Sázavou. Tento turnaj byl uspořádán zejména jako vzpomínka na dlouholetou ústřední postavu ledečské házené a předsedu krajského svazu házené Vysočina pana Zdeňka Tůmu. Mezi účastníky nechyběl domácí tým, který se pro tuto příležitost rozdělil na „starý“ a „mladý“, dále naše mužstvo B, družstva Zruče nad Sázavou, Havlíčkova Brodu, Dolní Cerekve, Velkého Meziříčí a Sparty Praha. Náš tým porazil ve finále příjemné překvapení turnaje, vítěze druhé skupiny – domácí dorostence.

Další turnaj, na který naše béčko vyrazilo, byl Sunbor Cup 2023 pořádaný oddílem TJ Sokol Velké Meziříčí v sobotu 28. ledna 2023. Tohoto turnaje se kromě týmu domácích a našeho týmu zúčastnily také týmy TJ Sokol Úvaly a SK Kuřim. Naše béčko zapsalo výhru nad domácími a dvě remízy, což v tabulce znamenalo postup do finále. V něm vyzval náš tým Kuřim a po výhře 22:16 znovu přivezlo z turnaje vítězný pohár za 1. místo!

Dobrá práce chlapi! Gratulujeme!

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!