Dvě stříbra pro dorostence!

V pátek 20. ledna 2023 vyrazily týmy našich mladších a starších dorostenců na mezinárodní turnaj do slovenského Trebišova, kde je v každé z kategorií čekala konfrontace se dvěma slovenskými a jedním maďarským týmem. 

Mladší dorostenci nevstoupili do turnaje dobře, úvodní zápas proti domácímu Trebišovu našim hráčům nevyšel a prohrál 25:33. Druhý den však svůj výkon napravili proti maďarskému týmu Mezokovesdi KC, nad kterým zvítězili 35:30. Poslední den turnaje čekal hráče další slovenský tým Tatran Prešov. V tomto zápase bojovaly týmy o konečné druhé místo, které po výhře 36:30 patří našemu týmu!

Nejlepším střelcem v kategorii mladšího dorostu se stala naše spojka Jakub Horáček.

Konečná tabulka mladšího dorostu:

Starší dorostenci naproti tomu začali turnaj ve velkém stylu, když porazili domácí Trebišov 42:31. Na střelecký výkon navázal náš tým také ve druhém zápase, ve kterém přehrál maďarský tým Nyiregyhazi Sportcentrum 42:29. V neděli tak čekal náš starší dorost zápas o první místo proti Tatranu Prešov. Tento zápas vyšel lépe slovenskému soupeři a po prohře 26:29 si nakonec odváží náš tým 2. místo i v kategorii staršího dorostu!

Nejlepším hráčem v kategorii staršího dorostu vyhlášen David Flajsar, naše střední spojka.

Konečná tabulka staršího dorostu:

 Dobrá práce, kluci! Gratulujeme oběma týmům!

Za momentky z turnaje děkujeme domácímu Trebišovu.

Celé album najdete na našem Facebooku: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.653715276754614&type=3

Veškeré aktuality a novinky sledujte na našich sociálních sítích!